Saturday 29 August 2020

DorrGrosister Säkerhetsdörrar | Dierre S.p.a

 Säkerhetsklass 3  

Firecut är en högpresterande säkerhetsdörr med mycket högt tekniskt innehåll som kombinerar brandmotstånd med motstånd mot inbrottsförsök. Allt utan att offra utseendet, naturligtvis. Solid, robust och säker.


Säkerhetsdörr Firecut EI2,30 är dubbelskiktsdörr i galvaniserat stål, push-fit, enda blad med tyst växellås bestående av en säkerhetscylinder.

Låset skyddas av en stålborrplatta på utsidan och spärren underlättas av ett självjusterande antikortregister för bladet placerat på ramen.

Den ungefär 63 mm tjocka dörren är tillverkad av 9/10 tjockt galvaniserat stål, inuti finns 12/10 tjocka omega-förstärkningar och isoleringsmaterial för att främja brandprestanda.

Skalet är täckt på båda sidor med en slät panel finerad med 7 mm spånskiva i rå Tanganyika, rå mahogny, eller med en 7 mm slät Magic Wood-panel med ytor i medium mahogny, Natural mahogny, färgad mahogny, i blond Tanganyika. naturligt, medium, ljust medium, medelåldern, mörkt färgat och standardfärgat En värmekrympfilm appliceras på båda beläggningarna som ska avlägsnas efter läggning.


For more information visit our website here: https://dorrgrosister.com/




No comments:

Post a Comment